Firmaprofil

KJ Engros ApS er et firma, der har specialiseret sig i handel med varebiler. Vi beskæftiger os hovedsagligt med salg af varebiler til det danske erhvervsliv samt salg af biler til eksport (Østeuropa).

Vi har på nuværende tidspunkt altid mere end 150 varebiler på lager.

Firmaet ejes af Johnny Helledie og Anders Winther, som begge også står for den daglige drift.

Vi sælger hovedsagligt vores biler engros til en fordelagtig pris. Jo mindre klargøring jo mindre pris. Hvis kunden ønsker det, kan vi sagtens levere bilen med garanti og klargøring iflg. Individuel aftale. Pris og vilkår hænger som regel sammen. Det vigtigste er, at kunden får en god oplevelse og føler sig tryg ved handlen. Vi har et selvstændigt mekaniker værksted tilknyttet i samme hus, så derfor er der let adgang til service og professionel ekspertise.

Vi bestræber os på at yde en god service og lave en troværdig og reel handel.

Hvad du ser er hvad du får.  Brugte varebiler til konkurrencedygtige priser.

Vi har samarbejde med flere selvstændige værksteder. De ligger inden for gå afstand, så derfor er der let adgang til service og professionel ekspertise.

Historie

Vi begyndte som interessant selskab (I/S) d. 1/3-2005. Den 1/4-2009 omdannede vi firmaet KJ Engros I/S til KJ Engros ApS.

Vi driver stadig firmaet som ApS fra vores adresse Gørtlervej 1, 8800 Viborg. Vi har haft adresse på Gørtlervej 1 siden 1/3-2010.

 

Vi har inden for de sidste 5 år solgt mere end 5.000 varebiler til virksomheder i Danmark samt Østeuropæiske lande som Polen, Ukraine, Rusland, Hviderusland og Litauen.

Vi støtter børn, unge & kræft  Vi støtter børn, unge & kræft